Peel the onion and garlic. Cut the cheese into medium pieces. To prepare croutons, set the oven to 180°C in convection mode.
Очистите лук и чеснок. Нарежьте сыр средними кусочками. Для приготовления крутонов поставьте духовку на 180°С в режиме конвекции.
Chop the onion and garlic.
Измельчите лук и чеснок.
Melt the butter in a saucepan. Add onion, garlic and thyme. Fry until the onion becomes translucent and golden. While stirring vigorously, add flour.
Растопите сливочное масло в сотейнике. Добавьте лук, чеснок и тимьян. Жарьте, пока лук не станет прозрачным и золотистым. Активно помешивая, введите муку.
Pour white wine into the saucepan and let it reduce by three times. Add cream and water.
Залейте в сотейник белое вино и дайте ему выпарить втрое. Добавьте сливки и воду.
Bring the mixture to a boil and use an immersion blender to chop all the onions.
Доведите массу до кипения и пробейте ее погружным блендером, чтобы измельчить весь лук.
Add cheese and melt over medium-low heat until smooth.
Добавьте сыр и на средне-слабом огне растопите его до однородной текстуры.
To make the croutons, cut the crusts off the toasted bread and cut it into cubes.
Для приготовления крутонов срежьте корочки с тостового хлеба и нарежьте его кубиками.
Melt the butter in a saucepan and pour in the olive oil. Add grated garlic, herbs and paprika. Heat over low heat so that the spices do not burn but impart their aromas to the oil.
В сотейнике растопите сливочное масло и влейте оливковое. Добавьте тёртый чеснок, травы и паприку. Нагрейте на слабом огне, чтобы специи не сгорели, но передали свои ароматы маслу.
Coat the sliced bread with the herbed butter and place on a baking sheet. Bake until golden brown.
Покройте нарезанный хлеб пряным маслом и выложите на противень. Выпекайте до золотистого цвета.