Wash the peppers and cucumbers. Thaw and rinse the strawberries. Peel the onion.
Промойте перец и огурцы. Разморозьте и промойте клубнику. Очистите луковицу.
Bake the peppers in a convection oven at 250°C until they are blackened on all sides.
Перец запеките в конвектомате при 250°С, пока он не почернеет со всех сторон.
Remove the skin and seeds from the peppers, reserving the juice.
Очистите перец от кожицы и семечек, сохраняя сок.
Fry strawberries with sugar and add olive oil.
Клубнику с сахаром обжарьте с добавлением оливкового масла.
Peel the cucumber and chop as desired.
Очистите огурец от кожуры и произвольно нарежьте.
Chop the red onion.
Измельчите красный лук.
Place all ingredients in a blender and blend until smooth. Leave the soup in the refrigerator for 4-6 hours.
Все компоненты переложите в блендер и измельчите до однородности. Оставьте суп в холодильнике на 4-6 часов.
Fry the ciabatta slices.
Обжарьте ломтики чиабатты.
Cut the sun-dried tomatoes into strips.
Вяленые томаты нарежьте соломкой.
Pour gazpacho into a bowl. Place ciabatta toast on the surface and top with mozzarella, sun-dried tomatoes and basil sprouts. Season with olive oil and ground black pepper if desired.
В пиалу налейте гаспачо. На поверхности расположите тост из чиабатты, на него выложите моцареллу, вяленые томаты и ростки базилика. По желанию сдобрите оливковым маслом и черным молотым перцем.