Preheat the oven to 170°C in convection mode. Peel the garlic. Grease ceramic cocotte makers with butter. Wash the necessary vegetables.
Поставьте духовку разогреваться до 170 °С в режиме конвекции. Очистите чеснок. Керамические кокотницы смажьте сливочным маслом. Помойте необходимые овощи.
Cut the leeks and sun-dried tomatoes into thin strips.
Лук-порей, вяленые томаты нарежьте тонкой соломкой.
Chop capers and garlic. Fry the onion, garlic, tomatoes and capers in butter for 1 minute.
Измельчите каперсы и чеснок. На сливочном масле обжарьте лук, чеснок, томаты и каперсы в течение 1 минуты.
Place fried vegetables in cocotte makers and add cream.
В кокотницы выложите прижаренные овощи и добавьте сливки.
Gently crack the eggs on top.
Сверху аккуратно разбейте яйца.
Place the cocotte makers in baking dishes. Fill it with hot water to the middle height of the molds. Bake for 8-11 minutes.
Кокотницы поставьте в формы для запекания. Заполните ее горячей водой до середины высоты формочек. Запекайте 8-11 минут.