Rinse the rice several times until the water is clear, and cut the meat into cubes. Wash and peel the onions and carrots. Cut the onion into half rings and the carrots into cubes.
Рис промойте несколько раз до прозрачной воды, а мясо нарежьте кубиком. Лук и морковь помойте и почистите. Нарежьте лук полукольцами, а морковь брусочком.
Prepare zirvak (vegetable and meat base for pilaf). Heat the oil until lightly smoky and fry the onions, meat and carrots in it alternately until dark golden brown and lightly crusted (usually 7-10 minutes for each product).
Приготовьте зирвак (овоще-мясную основу для плова). Нагрейте масло до легкой дымки и поочередно обжаривайте в нем лук, мясо и морковь до темно-золотистого цвета и легкой корочки (обычно на каждый продукт уходит 7-10 минут).
Make homemade pork pilaf in a cauldron. Add water to the zirvak. Leave to simmer for 30 minutes. Place crumbly rice in the cauldron, but do not mix it with zirvak. Place the heads of garlic. Continue to simmer over medium heat. After the liquid has evaporated from the surface, cover the cauldron with a plate and cook for another 20 minutes. Turn off the heat. Delicious pork pilaf in a cauldron is ready.
Сделайте домашний плов из свинины в казане. Добавьте к зирваку воды. Оставьте тушиться 30 мин. Положите в казан рассыпчатый рис, но не перемешивайте его с зирваком. Выложите головки чеснока. Продолжайте тушить на среднем огне. После того, как жидкость с поверхности выпарится, накройте казан тарелкой и готовьте еще 20 мин. Выключите огонь. Вкусный плов из свинины в казане готов.
Transfer the finished homemade pork pilaf in a cauldron to a beautiful dish. Use garlic heads as garnish.
Готовый домашний плов из свинины в казане переложите на красивое блюдо. Головки чеснока используйте в качестве украшения.