Prepare all the necessary ingredients. Peel the onions, wash the tomatoes and dry them with paper towels. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Очистите лук от шелухи, помойте помидоры и обсушите их бумажнымии полотенцами. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Beat the meat and place on a baking sheet covered with parchment.
Мясо отбейте и выложите на противень, застеленный пергаментом.
Salt and pepper the meat to taste.
Посолите и поперчите мясо по вкусу.
Cut tomatoes and onions into rings and place on top of the meat.
Помидоры и репчатый лук нарежьте кольцами и выложите поверх мяса.
Grate the cheese and mix in a bowl with mayonnaise and eggs.
Сыр натрите на терке и смешайте в миске с майонезом и яйцами.
Place the cheese mixture on the meat on top of the tomatoes and onions.
Сырную массу выложите на мясо поверх помидоров и лука.
Bake the meat under a hat in an oven preheated to 180 degrees for 30-35 minutes.
Запекайте мясо под шапкой в духовке, разогретой до 180 градусов, в течение 30-35 минут.
Ready meat can be served with any side dish or vegetable salad.
Готовое мясо можно подавать с любым гарниром или овощным салатиком.