Prepare ingredients for Italian pasta salad. Cut the mozzarella into cubes and the tomatoes into halves. Chop the garlic. Drain the jar of artichokes. Tear the basil into pieces using your hands. You can take multi-colored pasta.
Подготовьте продукты для итальянского салата с пастой. Моцареллу нарежьте кубиками, помидоры — половинками. Чеснок измельчите. Слейте из банки с артишоками жидкость. Базилик нарвите на кусочки руками. Макароны можно взять разноцветные.
Prepare the pasta. Pour 0.5-0.7 liters of water into the pan. Add salt to taste. Once boiling, place the pasta in the water. Cook for 7-10 minutes until fully cooked or 3-5 minutes until al dente. Using a colander, drain the water.
Подготовьте пасту. Налейте в кастрюлю воду 0,5-0,7 л. Посолите по вкусу. После закипания опустите в воду макароны. Варите 7-10 минут до полной готовности или 3-5 минут до состояния аль-денте. С помощью дуршлага слейте воду.
Make the sauce while the pasta cooks. Combine garlic, wine vinegar, olive oil, salt and pepper.
Сделайте соус, пока варятся макароны. Соедините чеснок, винный уксус, оливковое масло, соль, перец.
Make Italian pasta salad. In a large bowl, combine all ingredients: mozzarella, artichokes, cherry tomatoes and basil. Add cooked pasta and sauce. Stir.
Приготовьте итальянский салат с пастой. В большой миске смешайте все ингредиенты: моцареллу, артишоки, черри и базилик. Добавьте отварные макароны и соус. Перемешайте.
Place the Italian pasta salad in a lunchbox with a tight lid.
Переложите итальянский салат с пастой в ланчбокс с плотной крышкой.