Turn on the oven. While it warms up to 180 degrees, start cooking. Sift the flour through a sieve. Wash the eggs with soap. Melt the butter on the stove or in the microwave. Cool. Prepare your mixer.
Включите духовку. Пока она будет разогреваться до 180 градусов, займитесь приготовлением. Просейте муку через сито. Вымойте яйца с мылом. Растопите масло на плите или в микроволновке. Остудите. Подготовьте миксер.
Grind the cottage cheese with sugar. To do this, place it in a deep bowl, add granulated sugar and mash everything with a fork until smooth. This will take approximately 5 minutes.
Разотрите творог с сахаром. Для этого поместите его в глубокую миску, всыпьте сахарный песок и разомните всё вилкой до однородности. Это займет примерно 5 минут.
Continue preparing the base of the curd biscuit. To do this, beat the eggs with a mixer.
Продолжайте готовить основу творожного бисквита. Для этого взбейте яйца миксером
Pour the beaten eggs into the curd mixture. Add salt, melted butter and slaked soda. Mix everything well until smooth.
Перелейте взбитые яйца к творожной массе. Добавьте туда же соль, растопленное масло и гашеную соду. Всё хорошо перемешайте до однородности.
Add flour to the biscuit dough with cottage cheese. Stir until smooth.
Введите в тесто для бисквита с творогом муку. Перемешайте до однородности.
Place the finished dough into a baking dish. Bake in the oven for 40 minutes. As you can see, the recipe is simple.
Переложите готове тесто в форму для запекания. Выпекайте в духовке 40 минут. Как видите, рецепт несложный.
For a spectacular presentation, place the sponge cake on a beautiful plate. Sprinkle powdered sugar on top. You can also coat the cakes with jam.
Для эффектной подачи выложите бисквит на красивое блюдо. Посыпьте его сверху сахарной пудрой. Также коржи можно промазать вареньем.