Prepare all ingredients. Wash the apples. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте яблоки. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Peel the apples and cut them into 8 pieces each. Sprinkle with cinnamon and drizzle with lemon.
Яблоки почистите от кожуры и нарежьте на 8 частей каждое. Посыпьте корицей и сбрызните лимоном.
Using a mixer, beat the whites separately with half a glass of sugar and a pinch of salt and separately the yolks with the remaining sugar.
Миксером взбейте отдельно белки с половиной стакана сахара и щепоткой соли и отдельно желтки с оставшимся сахаром.
Combine the beaten whites and yolks with sugar, add a spoonful of butter and quench a quarter teaspoon of soda with vinegar. Sift a glass of flour into this mixture. Mix lightly so that there are no lumps in the dough.
Соедините взбитые белки и желтки с сахаром, добавьте ложку масла и погасите четверть чайной ложки соды уксусом. В эту смесь просейте стакан муки. Легко перемешайте, чтобы в тесте не было комков.
Pour chopped apples into any baking dish (I have a glass rectangular one) and pour the finished tender dough on top. Bake in the oven for 40 minutes at 180-190 degrees.
В любую форму для запекания (у меня стеклянная прямоугольная) насыпьте нарезанные яблоки и залейте сверху готовым нежным тестом. Выпекайте в духовке 40 минут при температуре 180-190 градусов.
Before serving, sprinkle the pie with powdered sugar.
Перед подачей посыпьте пирог сахарной пудрой.