Check all the ingredients needed for the dish, wash the vegetables and herbs, and prepare the work surface. Boil the ptitim until tender for 7-10 minutes. Squeeze the juice from the lemon.
Проверьте все необходимые для блюда ингредиенты, помойте овощи и зелень, подготовьте рабочую поверхность. Отварите птитим до готовности в течение 7-10 минут. Выжмите сок из лимона.
Mix lemon juice with spices, salt and pepper to taste and olive oil.
Смешайте лимонный сок с пряностями, солью и перцем по вкусу и оливковым маслом.
Cut the tomatoes and cucumbers into small cubes.
Нарежьте помидоры и огурцы мелкими кубиками.
Combine slightly cooled poultry and chopped vegetables in a salad bowl, add chopped parsley, green onions and mint leaves.
Соедините в салатнице слегка остывший птитим и нарезанные овощи, добавьте нарезанную петрушку, зеленый лук и листики мяты.
Dress the salad.
Заправьте салат.
The dish is ready. Bon appetit!
Блюдо готово. Приятного аппетита!