Turn on the oven. Baking temperature is 180 degrees. Grease the pan with oil and sprinkle it with semolina. Wash and peel the bananas. They need to be cut into small cubes. Eggs need to be washed and dried. Separate the yolks and whites of 2 eggs into different containers. Sift the flour and baking powder through a sieve. Prepare your mixer and silicone spatula.
Включите духовку. Температура выпекания составляет 180 градусов. Смажьте форму маслом и посыпьте ее манной крупой. Вымойте и очистите бананы. Их нужно нарезать мелкими кубиками. Яйца нужно вымыть и высушить. Желтки и белки 2 яиц отделите в разные емкости. Муку с разрыхлителем просейте через сито. Подготовьте миксер и силиконовую лопатку.
Start preparing the banana sponge dough. To do this, combine the yolks of two eggs with one whole egg in a deep bowl. Add vanilla sugar and granulated sugar. Beat for 5 minutes using a mixer. The mass should turn into a light, voluminous foam, and the bubbles should become small.
Начните готовить тесто для бананового бисквита. Для этого желтки двух яиц соедините с одним целым яйцом в глубокой миске. Добавьте ванильный сахар и сахарный песок. Взбивайте минут 5 при помощи миксера. Масса должна превратиться в светлую объемную пену, а пузырьки стать маленькими.
Turn the whites into foam. To do this, add salt to them and beat with a mixer for 4 minutes until a fluffy soft mass is formed.
Превратите белки в пену. Для этого добавьте к ним соль и взбивайте миксером 4 минуты до тех пор, пока не образуется пышная мягкая масса
Continue preparing the banana sponge base. Using a silicone spatula, carefully add flour and baking powder to the yolks. This needs to be done in several steps.
Продолжайте готовить основу для бисквита с бананом. Аккуратно, с помощью силиконовой лопатки, добавьте к желткам муку с разрыхлителем. Делать это нужно в несколько приемов.
Combine the two whipped mixtures. To do this, carefully and gradually add the whites into the dough. The dough should be thick. At the end, add banana and mix everything thoroughly.
Соедините две взбитые массы. Для этого в тесто аккуратно и постепенно введите белки. Тесто должно получиться густым. В конце добавьте банан и все тщательно перемешайте.
Pour the batter into the pan and place it in the oven on the middle rack. Bake for 40–45 minutes. After turning off, leave the biscuit inside to cool slightly.
Перелейте тесто в форму и поставьте ее в духовку на средний уровень.Выпекайте 40–45 минут. После выключения оставьте бисквит внутри, чтобы он немного остыл.
Sprinkle the finished banana cake with powdered sugar. Distribute it evenly. Cut the biscuit into pieces. They can be placed on a beautiful large platter or individual plates.
Посыпьте готовый банановый бисквит сахарной пудрой. Распределите ее равномерно. Нарежьте бисквит на кусочки. Их можно выложить на красивое большое блюдо или отдельные тарелки.