Prepare the work surface and all the ingredients, wash the bell peppers, turn on the oven to preheat to 180 degrees.
Подготовьте рабочую поверхность и все ингредиенты, помойте болгарские перцы, включите духовку разогреваться до 180 градусов.
Boil the poultry until al dente.
Отварите птитим до состояния al dente.
Grease a baking dish with oil.
Смажьте форму для запекания маслом.
Carefully cut off the tops of the bell peppers and remove the seeds.
Аккуратно срежьте верхушки болгарских перцев, удалите семена.
Chop the garlic, dice the tomato and onion.
Измельчите чеснок, нарежьте кубиками помидор и лук.
Add salt, chopped vegetables, garlic, chopped lemon zest and juice, as well as basil, parsley, thyme, cumin, oregano to the prepared pitim. Pepper to taste.
Добавьте в готовый питим соль, нарезанные овощи, чеснок, измельченную цедру лимона и сок, а также базилик, петрушку, тимьян, тмин, орегано. Поперчите по вкусу.
Stuff the bell peppers.
Начините болгарские перцы.
Bake the stuffed bell peppers for 30-35 minutes.
Запекайте фаршированные болгарские перцы в течение 30-35 минут.
Serve the dish hot. Bon appetit!
Подавайте блюдо горячим. Приятного аппетита!