Wash the tomatoes, remove the stems and cut into thin slices. Wash the parsley and separate the thin branches from the coarse stems.
Помойте томаты, освободите от плодоножек и нарежьте тонкими кружочками. Вымойте петрушку и отделите тонкие веточки от грубых стеблей.
Prepare the ciabatta. Using a sharp knife, cut the ciabatta into two halves lengthwise. Heat a dry frying pan and lightly dry the ciabatta slices for 1-2 minutes.
Подготовьте чиабатту. Разрежьте чиабатту острым ножом вдоль на две половины. Нагрейте сухую сковороду и слегка подсушите срезы чиабатты 1-2 минуты.
Make a sandwich with hummus, tomatoes and greens. Spread the cut side of each ciabatta half with hummus. Place tomato slices overlapping each other on the bottom half, salt and pepper them and pour olive oil over them. Place a few thin sprigs of parsley and cover the sandwich with the top of the ciabatta.
Сделайте сэндвич с хумусом, томатами и зеленью. Каждую половину чиабатты смажьте со стороны среза хумусом. Положите на нижнюю половину кружочки томатов внахлест, посолите их, поперчите и полейте оливковым маслом. Положите несколько тонких веточек петрушки и закройте сэндвич верхней частью чиабатты.
Serve the ciabatta sandwich with hummus, tomatoes and herbs with a glass of fresh orange juice.
Подавайте сэндвич из чиабатты с хумусом, томатами и зеленью со стаканом свежевыжатого апельсинового сока.