Rinse the flounder and dry it with a paper towel. Trim the fins with scissors. Rinse the cherry tomatoes and Brussels sprouts. For the dish, use small porcini mushrooms. Set the oven to 180°C in top and bottom heat mode.
Промойте камбалу и просушите ее бумажным полотенцем. Обрежьте плавники ножницами. Промойте помидоры черри и брюссельскую капусту. Для блюда используйте мелкие белые грибы. Поставьте духовку на 180 °С в режиме верхнего и нижнего жара.
Make shallow cross-shaped cuts on the outer side of the flounder skin. Salt and pepper the fish.
На коже камбалы с внешней стороны сделайте неглубокие крестообразные надрезы. Посолите и поперчите рыбу.
Cut the red onion into thin half rings. In a separate bowl, mix vegetables and mushrooms, seasoning everything with lemon juice and oil.
Красный лук нарежьте тонкими полукольцами. В отдельной миске смешайте овощи и грибы, приправив все лимонным соком и маслом.
Place the fish on a baking sheet and brush it with butter. Add herbs.
Выложите рыбу на противень и смажьте ее сливочным маслом. Добавьте травы.
Cover the fish with prepared vegetables and mushrooms with lemon juice. Drizzle white wine over everything.
Обложите рыбу подготовленными овощами и грибами с лимонным соком. Сбрызните все белым вином.
Place the baking sheet in the preheated oven, placing it in the middle. Bake for 24-28 minutes. Bon appetit!
Противень поставьте в разогретую духовку, расположив посередине. Запекайте 24-28 минут. Приятного аппетита!