Wash the eggplants. Set the pan to heat up.
Помойте баклажаны. Поставьте сковороду разогреваться.
Roast the eggplants in a dry frying pan until the skin is charred and the flesh is cooked through.
На сухой сковороде запеките баклажаны, пока кожа не обуглится, а мякоть не пропечется.
Place the eggplants in a bowl, cover with film and steam. Then remove the peel from the eggplants.
Уберите баклажаны в миску, затяните пленкой и запарьте. После снимите с баклажанов кожуру.
Brew miso paste with water and place in a blender. Add the eggplant pulp there.
Заварите пасту мисо водой и отправьте в блендер. Туда же отправьте мякоть баклажана.
Add ground spices, olive oil and salt. Beat until smooth.
Добавьте молотые специи, оливковое масло и соль. Взбейте до однородности.
Place in a mold or zip bag for storage.
Выложите в форму или зип-пакет для хранения.
Garnish with radish slices, fried bean sprouts with soy sauce, sesame seeds and cilantro.
Украсьте ломтиками редиса, обжаренными соевыми ростками с соевым соусом, кунжутом и кинзой.