Remove the butter from the refrigerator in advance so that it warms up a little and melts. Turn on the oven, setting the temperature to 180 degrees. Be sure to wash the eggs with soap. Wash the lemon. Grate the zest on a fine grater. Peel the banana. Cut it into rings. Prepare a baking dish. Sprinkle it with flour and place parchment on the bottom. Prepare your mixer.
Достаньте масло из холодильника заранее, чтобы оно немного нагрелось и подтаяло. Включите духовку, выставив температуру 180 градусов. Яйца обязательно вымойте с мылом. Помойте лимон. Натрите цедру на мелкой терке. Очистите банан. Нарежьте его на колечки. Подготовьте форму для запекания. Посыпьте ее мукой, положите на дно пергамент. Подготовьте миксер.
Prepare the sweet butter mixture. To do this, put the butter in a deep bowl and add sugar. Beat with a mixer.
Приготовьте сладкую масляную смесь. Для этого положите масло в глубокую миску и добавьте сахар. Взбейте миксером.
Add eggs to the mixture one at a time. After each egg added, run the mixer for about another minute.
Добавьте в смесь яйца по одному. После каждого добавленного яйца работайте миксером еще около минуты.
Mix flour and baking powder in a separate bowl. Then add them to the creamy mixture
Смешайте муку и разрыхлитель в отдельной миске. После этого добавьте их в сливочную смесь
Add lemon zest, vanilla sugar to the dough and mix.
Добавьте в тесто цедру лимона, ванильный сахар, и перемешайте.
Pour the dough into a baking dish. Lay out the banana pieces and press them with your finger so that they are inside the dough.
Перелейте тесто в форму для запекания. Выложите кусочки бананов и прижмите их пальцем так, чтобы они оказались внутри теста.
Bake for 25 minutes. Do not keep the crust in the oven longer as it will turn out dry. Remove the cake from the oven to cool
Выпекайте 25 минут. Не держите корж в духовке дольше, так как он получится сухим. Достаньте бисквит из духовки, чтобы он остыл
Whipped cream will help make the presentation more impressive. Apply them to the top of the sponge directly from the can. Sprinkle with powdered sugar.
Сделать подачу более эффектной помогут взбитые сливки. Нанесите их на верх бисквита прямо из баллончика. Посыпьте сахарной пудрой.