Prepare and measure all the ingredients for the dish. Wash the eggs under water, rinse the green onions and dry them with a paper towel.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты для блюда. Вымойте яйца под водой, сполосните зеленый лук и обсушите его бумажным полотенцем.
Boil four eggs for the filling and place them in cold water.
Отварите четыре яйца для начинки и опустите их в холодную воду.
Mix the omelette dough: combine raw eggs, sour cream, flour and baking powder, add salt to taste. Set the dough aside.
Замешайте тесто для омлета: соедините сырые яйца, сметану, муку и разрыхлитель, посолите по вкусу. Уберите тесто в сторону.
Peel and slice the boiled eggs.
Очистите от скорлупы и нарежьте вареные яйца.
Finely chop the onion.
Мелко порубите лук.
Grate the cheese.
Натрите сыр.
Mix cheese with eggs, onions and sour cream. Salt the filling to taste.
Смешайте сыр с яйцами, луком и сметаной. Посолите начинку по вкусу.
Pour some batter into the baking dish to fill the bottom.
В форму для запекания вылейте немного теста, чтобы заполнить дно.
Place all the filling on the dough and smooth it out.
Выложите на тесто всю начинку и разровняйте.
Pour the remaining batter on top and decorate the omelette with sesame seeds.
Сверху вылейте оставшееся тесто и украсьте омлет кунжутом.
Bake in an oven preheated to 180C° for 20-25 minutes.
Выпекайте в духовке, заранее разогретой до 180С°, в течение 20-25 минут.
Serve the finished rosy omelet-pie in portions.
Готовый румяный омлет-пирог подавайте порционно.