Prepare ingredients for bruschetta with tomatoes and sweet peppers. Wash the vegetables. Peel the tomatoes and remove the seeds and veins from the peppers. Cut the vegetables into small cubes. Cut the loaf into slices. To make it easier to peel the tomatoes, immerse them in hot water for 30 seconds.
Подготовьте продукты для брускетты с помидорами и сладким перцем. Овощи помойте. У помидоров снимите кожицу, у перцев удалите семена и прожилки. Нарежьте овощи на мелкие кубики. Батон нарежьте ломтиками. Чтобы было легче снять с помидоров кожицу, опустите их на 30 секунд в горячую воду.
Marinate the vegetables. In a separate bowl, mix peppers, tomatoes, olive oil (2 tbsp), vinegar, salt. Leave for 7-10 minutes.
Замаринуйте овощи. В отдельной миске смешайте перец, помидоры, оливковое масло (2 ст. л.), уксус, соль. Оставьте на 7-10 минут.
Prepare bruschetta with tomatoes and sweet peppers. Brush the top of each baguette slice with olive oil. Bake in the oven for 6-8 minutes. The temperature should be 180-200 degrees. Place pickled tomatoes and sweet peppers on the finished bread.
Приготовьте брускетты с помидорами и сладким перцем. Каждый ломтик багета смажьте сверху оливковым маслом. Запеките в духовке 6-8 минут. Температура должна быть 180-200 градусов. На готовый хлеб выложите замаринованные помидоры и сладкий перец.
Before serving, garnish each bruschetta with tomatoes and sweet peppers with a basil leaf.
Перед подачей украсьте каждую брускетту с помидорами и сладким перцем листиком базилика.