Lay out all the ingredients in front of you. Rinse vegetables and herbs. Cut the carrots into small circles.
Разложите все ингредиенты перед собой. Промойте овощи и зелень. Морковь нарежьте маленькими кружочками.
Prepare the broth. Boil the chicken thigh in water with salt and carrots. Strain the broth, remove the meat and let cool. Return the broth to the pan, add the turmeric and bring to a boil.
Приготовьте бульон. Отварите куриное бедро в воде с добавлением соли и моркови. Процедите бульон, удалите мясо и дайте остыть. Верните бульон в кастрюлю, добавьте куркуму и доведите до кипения.
Constantly stirring the broth, add semolina in a thin stream. Cook, stirring for another 2 minutes to prevent lumps from forming. Reduce heat to low and simmer for another 5-7 minutes, stirring frequently. Meanwhile, remove the bones and skin from the thigh and finely chop the meat. 2 minutes before the porridge is ready, add meat, butter and chopped dill to taste.
Постоянно помешивая бульон, тонкой струйкой засыпьте манку. Готовьте, помешивая еще 2 минуты, чтобы не образовывались комочки. Убавьте огонь до слабого и варите еще 5-7 минут, часто помешивая. Тем временем у бедра удалите кости, кожу, мелко нарежьте мясо. За 2 минуты до готовности каши добавьте мясо, масло и измельченный укроп по вкусу.
Divide the porridge into bowls, add butter and sprinkle with herbs.
Разложите кашу по тарелкам, добавьте масло и посыпьте зеленью.