Lay out all the ingredients in front of you. Rinse the rice thoroughly until the water runs clear.
Разложите все ингредиенты перед собой. Рис тщательно промойте до прозрачной воды.
Separate a small portion from 375 g of water and mix with cocoa powder. Place the washed rice in a saucepan, add clean water and cocoa water. Bring to a boil, cover and simmer over low heat, stirring occasionally, until all the water is absorbed and the rice is tender. Add condensed milk, coconut milk and chocolate. Mix thoroughly until smooth and add sugar. Heat everything together over medium heat, stirring occasionally, until the rice is completely cooked.
Отделите от 375 г воды небольшую порцию и смешайте с какао-порошком. Переложите промытый рис в кастрюлю, добавьте чистую воду и воду с какао. Доведите до кипения, накройте крышкой и варите на слабом огне, периодически помешивая, пока не впитается вся вода, а рис не станет мягким. Добавьте сгущенку, кокосовое молоко и шоколад. Тщательно перемешайте до однородности и добавьте сахар. Прогрейте все вместе на среднем огне, периодически помешивая, до полной готовности риса.
Garnish the porridge with coconut and chocolate drops. Serve with warm milk.
Украсьте кашу кокосовой стружкой и шоколадными каплями. Подавайте с теплым молоком.