Lay out all the ingredients in front of you. Rinse the cereal thoroughly, pour boiling water over it, cover with a lid and leave overnight.
Разложите все ингредиенты перед собой. Тщательно промойте крупу, залейте кипятком, накройте крышкой и оставьте на ночь.
Take the prepared cereal, drain the remaining water and transfer the buckwheat to the blender bowl. Add sliced banana and sugar. Beat until smooth, adjusting the consistency with milk.
Возьмите подготовленную крупу, слейте остатки воды и переложите гречку в чашу блендера. Добавьте банан, нарезанный ломтиками, и сахар. Взбейте в однородную массу, регулируя консистенцию молоком.
Beat the raspberries in a blender. Add cottage cheese and sugar. Beat until smooth, adjusting the consistency with milk if necessary.
Малину взбейте в блендере. Добавьте творог и сахар. Взбейте в однородную массу, при необходимости регулируя консистенцию молоком.
Layer the porridge and raspberry mixture into a tall serving container. Garnish with fresh berries.
Выложите кашу и малиновую массу слоями в высокую емкость для подачи. Украсьте свежими ягодами.