Lay out all the ingredients in front of you. Clean the shrimp.
Разложите все ингредиенты перед собой. Креветки очистите.
Prepare the salad. Melt the butter in the olive oil, add the thyme. Move the thyme to the side and add the shrimp to the pan. Fry for 2-3 minutes on each side depending on the size of the shrimp. Transfer to paper towels and let cool.
Приготовьте салат. Растопите сливочное масло в оливковом, добавьте тимьян. Сдвиньте тимьян в сторону и выложите на сковороду креветки. Обжарьте по 2-3 минуты с каждой стороны в зависимости от размера креветок. Переложите на бумажные полотенца и дайте остыть.
Chop the almonds into your preferred crumb size. Tear the salad greens into large pieces with your hands. Crumble the cheese into small pieces. Mix all dressing ingredients in a separate container. Place salad on a serving platter. Place shrimp, berries and cheese on top. Sprinkle with crushed almonds. Top with dressing.
Порубите миндаль в крошку предпочитаемого размера. Салатную зелень порвите руками на крупные куски. Раскрошите сыр на небольшие кусочки. Смешайте все ингредиенты для заправки в отдельной емкости. Выложите на сервировочное блюдо салат. Сверху разложите креветки, ягоды и сыр. Посыпьте миндальной крошкой. Полейте заправкой.
Serve garnished with herbs, cheese and berries.
Подавайте, украсив зеленью, сыром и ягодами.