Lay out all the ingredients in front of you. Rinse greens and fruits.
Разложите все ингредиенты перед собой. Промойте зелень и фрукты.
Prepare the salad. Cut the peaches in half, remove the pits, and cut into slices. Add 1 tbsp. l. olive oil and stir. Fry on a hot grill pan for 2 minutes on each side. Remove from heat and let cool.
Приготовьте салат. Персики разрежьте пополам, удалите косточки, нарежьте дольками. Добавьте 1 ст. л. оливкового масла и перемешайте. Обжарьте на разогретой сковороде-гриль по 2 минуты с каждой стороны. Снимите с огня и дайте остыть.
Prepare caramelized nuts. Place walnuts in a frying pan or saucepan with a thick bottom. Add honey, curry and salt. Cook for about 2 minutes after boiling, stirring constantly, over moderate heat. Remove from heat, add oil. Stir until it dissolves to prevent the nuts from sticking together. Transfer the nuts to parchment paper and let cool.
Приготовьте карамелизированные орехи. На сковороду или в сотейник с толстым дном выложите грецкие орехи. Добавьте мед, карри и соль. Готовьте около 2 минут после закипания, постоянно помешивая, на умеренном огне. Снимите с огня, добавьте масло. Перемешайте до его растворения, чтобы орехи не слиплись. Переложите орехи на пергамент и дайте остыть.
Prepare the dressing. Mix all ingredients for dressing. Place arugula on a serving platter and add peaches. Add nuts. Add cheese balls dried from brine, cut large balls into several parts. Top with dressing.
Приготовьте заправку. Смешайте все ингредиенты для заправки. На сервировочное блюдо выложите рукколу и добавьте персики. Добавьте орехи. Добавьте подсушенные от рассола шарики сыра, крупные шарики разрежьте на несколько частей. Полейте заправкой.
Serve garnished with greens.
Подавайте, украсив зеленью.