Remove all foods from the refrigerator in advance so that they come to room temperature. Wash the eggs and dry them with a towel. Turn on the oven and preheat it to 180 degrees. Sift the flour and baking powder into a separate bowl. Take a springform pan with a diameter of 20 cm and place baking paper on its bottom. Prepare your mixer and silicone spatula.
Достаньте все продукты из холодильника заранее, чтобы они стали комнатной температуры. Вымойте яйца и вытрите их полотенцем. Включите духовку и разогрейте ее до 180 градусов. Просейте муку с разрыхлителем в отдельную миску. Возьмите разъемную форму диаметром 20 см и выложите на ее дно бумагу для выпечки. Подготовьте миксер и силиконовую лопатку.
Beat the eggs for the cake. To do this, take a deep bowl and break them there. Turn on the mixer and mix until the mixture becomes fluffy and light. This takes approximately 5 minutes.
Взбейте яйца для торта. Для этого возьмите глубокую миску и разбейте их туда. Включите миксер и перемешивайте до тех пор, пока масса не станет пышной и светлой. Это занимает примерно 5 минут.
With the mixer running, add granulated sugar and vanilla sugar to the mixture.
Не выключая миксер, добавьте в смесь сахарный песок и ванильный сахар.
Add flour and baking powder to vanilla cake batter. Mix gently with a spatula.
Добавьте в тесто для ванильного бисквита муку и разрыхлитель. Аккуратно перемешайте при помощи лопатки.
Proceed to the final stage of preparation. To do this, pour vegetable oil and boiling water into the dough. Mix quickly in a circle with a spatula. There should be no lumps. Place the dough in the pan and cook for 40 minutes.
Приступите к завершающему этапу приготовления. Для этого влейте в тесто растительное масло и кипяток. Быстро перемешайте по кругу лопаткой. Комочков быть не должно. Выложите тесто в форму и готовьте 40 минут.
Decorate the sponge cake with powdered sugar. Cut and place on beautiful saucers.
Украсьте бисквит сахарной пудрой. Разрежьте и выложите на красивые блюдца.