Lay out all the ingredients in front of you. Freeze the beef tenderloin first. Cut the ribs into portions. Cut off the stems of the onions and cut each in half without peeling. Coarsely chop the ginger.
Разложите все ингредиенты перед собой. Говяжью вырезку предварительно подморозьте. Нарежьте ребра порционными кусками. У луковиц срежьте хвостики, разрежьте каждую пополам, не очищая. Крупно нарежьте имбирь.
Prepare the broth. Sear the onion and ginger in a preheated frying pan without oil on both sides. Place ribs in a large pan. Fill to the top with cold water and bring to a vigorous boil.
Приготовьте бульон. Опалите лук с имбирем на разогретой сковороде без масла с обеих сторон. Положите ребра в большую кастрюлю. Залейте доверху холодной водой и доведите до активного кипения.
Remove from heat, rinse the meat, rinse the pan and return the ribs to the pan. Pour 3.5 liters of cold water, add the singed onions with ginger and all the spices. Cook for two hours after boiling, periodically removing the foam. Strain. Add fish sauce and sugar to the broth. Stir until sugar dissolves.
Снимите с огня, промойте мясо, сполосните кастрюлю и верните в нее ребра. Налейте 3,5 л холодной воды, добавьте опаленные лук с имбирем и все пряности. Варите два часа после закипания, периодически снимая пену. Процедите. Добавьте в бульон рыбный соус и сахар. Перемешайте до растворения сахара.
: Prepare the soup. Cut the meat into thin small slices. Pour boiling water over the rice noodles and leave for the time indicated on the package. Bring the broth back to a boil. Strain the finished noodles and rinse with cold water. Cut the chili into thin rings. Cut the green onions into thin strips - use only the light part. Place portions of noodles and meat on deep plates. Pour in boiling broth. Add chili, chopped herbs, and season with lime juice.
: Приготовьте суп. Нарежьте мясо тонкими небольшими ломтиками. Залейте рисовую лапшу кипятком и оставьте на время, указанное на упаковке. Бульон повторно доведите до кипения. Готовую лапшу процедите и промойте холодной водой. Нарежьте чили тонкими кольцами. Зеленый лук нарежьте тонкой соломкой — используйте только светлую часть. По глубоким тарелкам разложите порции лапши и мяса. Залейте кипящим бульоном. Добавьте чили, нарезанную зелень, заправьте соком лайма.
Serve the soup hot, garnished with herbs, pepper and lime wedges.
Подавайте суп горячим, украсив зеленью, перцем и дольками лайма.