Lay out all the ingredients in front of you. Cut off the pulp of the mango, peeling it off. Cut into small cubes. Peel the bananas for both layers and cut into slices. Place the mango and bananas in the freezer. While the fruit is freezing, cut off the peel of the orange. Cut slices from the films, removing the seeds.
Разложите все ингредиенты перед собой. У манго срежьте мякоть, очищая от кожуры. Нарежьте небольшими кубиками. Очистите бананы для обоих слоев от кожуры, нарежьте кружочками. Уберите манго с бананами в морозильную камеру. Пока замораживаются фрукты, у апельсина срежьте кожуру. Вырежьте дольки из пленок, удаляя семена.
Prepare the mango layer. Place two frozen bananas, mangoes, peeled orange slices into a blender bowl and add sugar. Beat until smooth. Pour into serving glasses, filling them halfway.
Приготовьте манговый слой. Сложите в чашу блендера два замороженных банана, манго, очищенные дольки апельсина и добавьте сахар. Взбейте до однородности. Разлейте по бокалам для подачи, заполняя их наполовину.
Prepare the berry layer. Place one frozen banana, chilled blueberries, blackberries, and yogurt in a washed blender bowl. Add sugar. Beat until smooth. Carefully pour into serving containers on top of the mango layer.
Приготовьте ягодный слой. В вымытую чашу блендера сложите один замороженный банан, охлажденную чернику, ежевику, йогурт. Добавьте сахар. Взбейте до однородности. Аккуратно вылейте в емкости для подачи поверх мангового слоя.
Garnish with berries and mint. Serve the smoothie chilled.
Украсьте ягодами и мятой. Подавайте смузи охлажденным.