Prepare the required amount of products and place them conveniently on your work table. Wash the chicken thighs under running water and dry on paper towels. Wash the tomatoes and avocados. Cut the tomatoes into half rings. Remove the pit from the avocado and cut into cubes. Prepare a blender and lunchbox. To serve, boil the rice in advance. Squeeze the juice from the lime. Wash and finely chop the cilantro and lettuce. Open the cans of corn and beans and drain the liquid.
Подготовьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Куриные бедрышки вымойте под проточной водой, обсушите на бумажных полотенцах. Помидоры и авокадо вымойте. Помидоры нарежьте полукольцами. У авокадо извлеките косточку, нарежьте кубиками. Приготовьте блендер и ланчбокс. Для подачи отварите заранее рис. Выдавите сок из лайма. Вымойте и мелко нарежьте кинзу и листья салата. Откройте банки с кукурузой и фасолью, слейте жидкость.
Marinate the chicken thighs. Place canned hot peppers in a blender, add oregano, cumin, salt and pepper. Grind. Rub the resulting mixture onto the thighs and leave to marinate for 6-8 hours.
Замаринуйте куриные бедрышки. Консервированные острые перчики загрузите в блендер, добавьте орегано, зиру, соль и перец. Измельчите. Полученной смесью натрите бедрышки и оставьте мариноваться на 6-8 часов.
Fry the meat. Heat the frying pan strongly and grease it with vegetable oil. Turn the heat to medium-high, add the thighs and fry until golden brown, 5 minutes on each side. Place the thighs on a plate and cover with foil for 5 minutes. Then cut into small cubes.
Обжарьте мясо. Сковороду сильно разогрейте, смажьте растительным маслом. Сделайте огонь средне-сильным, выложите бедрышки и обжаривайте до золотисто-коричневого цвета по 5 минут с каждой стороны. Выложите бедрышки на тарелку и накройте пищевой фольгой на 5 минут. Затем нарежьте небольшими кубиками.
Assemble the burritos. Place rice in a deep bowl, then canned beans, chicken, corn, tomatoes, and avocado. Sprinkle with chopped cilantro and lettuce. Sprinkle with lime juice. Sprinkle with grated cheese.
Соберите буррито. В глубокую миску положите рис, затем консервированную фасоль, курицу, кукурузу, помидоры, авокадо. Посыпьте нарезанной кинзой и листьями салата. Сбрызните соком лайма. Посыпьте тертым сыром.
Let the burrito sit on the plate for a little while, then transfer it to the lunchbox.
Буррито на тарелке дайте немного настояться, затем переложите в ланчбокс.