Turn on the oven. It should heat up to 180 degrees. Wash the eggs with soap. Sift all dry ingredients through a sieve twice. Can be in one bowl. Remove the butter from the refrigerator. It should soften. Take a 24cm springform pan and line the bottom with parchment paper. Grease the sides with butter.
Включите духовку. Она должна нагреться до 180 градусов. Вымойте яйца с мылом. Все сухие ингредиенты просейте через сито дважды. Можно в одну миску. Достаньте сливочное масло из холодильника. Оно должно размягчиться. Возьмите разъемную форму диаметром 24 см и покройте ее дно пергаментной бумагой. Бока смажьте сливочным маслом.
Start preparing the red velvet cake batter. To do this, add the remaining products to the previously sifted dry ingredients. Beat with a mixer for 5 minutes until smooth.
Начните готовить тесто для бисквита красный бархат. Для этого добавьте к просеянным ранее сухим ингредиентам остальные продукты. Взбивайте миксером для однородности 5 минут.
Bake a red sponge cake. To do this, divide the dough into 2 parts. Pour half the dough into a baking dish and place in the oven for 20 minutes. We do the same with the second half. Wait for the cakes to cool. Trim off the tops to make the biscuits even. The tops need to be crushed into crumbs.
Испеките красный бисквит. Для этого разделите тесто на 2 части. Перелейте половину теста в форму для запекания и поставьте в духовку на 20 минут. То же самое делаем со второй половиной. Подождите, пока коржи остынут. Срежьте верхушки, чтобы бисквиты стали ровными. Верхушки нужно измельчить в крошку.
Prepare the cream. To do this, beat soft butter with a mixer for 3 minutes. Add powdered sugar and beat again for 2 minutes. Add cream cheese and mix again
Приготовьте крем. Для этого взбейте миксером мягкое сливочное масло на протяжении 3 минут. Добавьте сахарную пудру и снова взбивайте 2 минуты. Добавьте сливочный сыр и снова перемешайте
Grease the cakes with cream. To do this, pour it into a bag with a corner cut off. Apply the cream to the cake, spread with a spoon and cover with the second cake. Press down.
Смажьте коржи кремом. Для этого перелейте его в пакет с отрезанным уголком. Нанесите крем на корж, распределите ложкой и накройте вторым коржом. Прижмите.
This unique sponge cake turns out very beautiful on its own. Therefore, it does not need to be decorated additionally. Place it on a nice platter and cut it into equal sized pieces.
Этот уникальный бисквит получается очень красивым сам по себе. Поэтому его не нужно украшать дополнительно. Выложите его на красивое блюдо и нарежьте на кусочки одинакового размера.