Prepare food for kazylyk. Rinse the intestines on both sides in cold water. You can lightly scrape it with a knife. Then rub with salt on the inside and rinse again in hot water. If the intestines were sold already cleaned, the processing can be skipped.
Подготовьте продукты для казылыка. Кишки промойте с двух сторон в холодной воде. Можно слегка поскоблить ножом. Затем натрите солью с внутренней стороны и промойте еще раз в горячей воде. Если кишки продавались уже очищенными, обработку можно пропустить.
Marinate the meat. Cut the meat and fat into thin strips. Mix salt, pepper, cumin and coriander. Pour this mixture over the meat and fat, cover with wet gauze and leave to marinate for 4-5 hours.
Замаринуйте мясо. Разделайте мясо и жир на тонкие брусочки. Смешайте соль, перец, зиру и кориандр. Засыпьте этой смесью мясо с жиром, накройте мокрой марлей и оставьте мариноваться на 4-5 часов.
Prepare the intestines. Fasten one edge with double thread. Fill the intestine with marinated horse meat and fat. Tie with thread at the other end.
Подготовьте кишки. Один край скрепите двойной ниткой. Наполните кишку замаринованной кониной с жиром. Завяжите ниткой с другого конца.
Prepare kazylyk. Pierce the intestine with meat with a toothpick in 2-3 places. Place in cold water, turn on the heat. After boiling, cook on medium power for 1-1.5 hours.
Приготовьте казылык. Проткните кишку с мясом зубочисткой в 2-3 местах. Положите в холодную воду, включите огонь. После закипания варите на средней мощности 1-1,5 часа.
Place the kazylyk in the middle of a large flat plate. Place onion rings in the middle, sprinkle red pepper on top and be sure to serve hot.
На середину большой плоской тарелки выложите казылык. В середине разместите кольца репчатого лука, посыпьте сверху красным перцем и подавайте обязательно в горячем виде к столу.