Peel the onions, carrots and garlic. Wash the green onions. Check the fish for bones, rinse with cold water and pat dry with a paper towel.
Очистите репчатый лук, морковь и чеснок. Помойте зеленый лук. Проверьте рыбу на наличие костей, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем.
Trim the flesh of the fish from the skin. Cut the fillet into thin slices.
Срежьте мякоть рыбы с кожи. Нарежьте филе тонкими ломтиками.
Place the fish in a flat, wide dish in one layer, sprinkle with salt and pour over vinegar. Cover the fish with cling film and leave to marinate for 1 hour.
Выложите рыбу в плоскую широкую форму одним слоем, посыпьте солью и полейте уксусом. Накройте рыбу пищевой пленкой и оставьте на 1 час мариноваться.
Meanwhile, chop the onion into thin pieces.
Тем временем нарежьте репчатый лук тонкими перышками.
Grate the carrots into strips on a special grater.
Морковь натрите соломкой на специальной терке.
Cut the garlic into thin slices.
Чеснок нарежьте тонкими ломтиками.
Cut the green onions into small rings.
Зеленый лук нарежьте маленькими колечками.
Place the carrots in a small bowl, sprinkle with sugar and mash with your hands. Leave the carrots for 10-15 minutes so that they release juice.
Выложите морковь в небольшую миску, посыпьте сахаром и разомните руками. Оставьте морковь минут на 10-15, чтобы она дала сок.
Heat sesame oil in a frying pan. Fry onions over medium heat for 5-7 minutes until soft and translucent. Add garlic, stir and cook for another 2 minutes.
Разогрейте кунжутное масло в сковороде. Обжарьте репчатый лук на среднем огне в течение 5-7 минут до мягкости и прозрачности. Добавьте чеснок, перемешайте и жарьте еще 2 минуты.
Pour soy sauce into the pan, add coriander and ground red pepper. Mix everything well and remove from heat.
Влейте в сковороду соевый соус, добавьте кориандр и красный молотый перец. Все хорошо перемешайте и снимите с огня.
Drain excess vinegar from fish. Place fried onions with garlic and carrots on top. Drizzle the remaining spiced sesame oil over the top and sprinkle with green onions. Cover the heh with cling film and refrigerate overnight.
Слейте с рыбы излишки уксуса. Выложите сверху жареный лук с чесноком и морковь. Полейте всё сверху остатками кунжутного масла с пряностями и посыпьте зеленым луком. Накройте хе пищевой пленкой и уберите в холодильник на ночь.
Serve the heh garnished with white sesame seeds. Bon appetit!
Подайте хе, украсив белым кунжутом. Приятного аппетита!