Wash and peel the apples, remove the core and cut into thin slices. Sprinkle apples with lemon juice - this will give them a citrus aroma and prevent them from darkening while the dough is being prepared.
Промойте и очистите яблоки от кожуры, извлеките сердцевину и нарежьте тонкими слайсами. Сбрызните лимонным соком яблоки — так они приобретут цитрусовый аромат и не потемнеют за время приготовления теста.
Beat the eggs and sugar until white and add all the ingredients, stirring until smooth. You should now have a liquid dough.
Взбейте яйца с сахаром добела и добавьте все ингредиенты, перемешивая до однородности. У вас должно получиться жидкое тесто.
Add half of the dough to the apples and stir. Place this mixture into the mold.
Половину теста добавьте в яблоки и перемешайте. Выложите эту смесь в форму.
Pour the remaining dough into the mold and place in an oven preheated to 180 degrees.
Залейте оставшееся тесто в форму и уберите в разогретую до 180 градусов духовку.
Bake the pie for 40-50 minutes.
Выпекайте пирог 40-50 минут.
When the pie is ready, remove it from the pan so that the apples are on top.
Когда пирог будет готов, выложите его из формы так, чтобы яблоки оказались наверху.
Decorate the dessert with powdered sugar and almond petals.
Украсьте десерт сахарной пудрой и лепестками миндаля.