Prepare a 0.5 liter glass container. Wash the chili pepper and rosemary, peel the garlic.
Подготовьте стеклянную емкость объемом 0,5 л. Промойте перец чили и розмарин, очистите чеснок.
Thinly slice the chili pepper.
Тонко нарежьте перец чили.
Place chopped pepper, garlic cloves and rosemary in the prepared container.
В подготовленную емкость выложите измельченный перец, зубчики чеснока и розмарин.
Heat vegetable oil in a saucepan to a temperature of 95-100 °C. Gradually pour the oil into the bottle using a funnel.
В сотейнике разогрейте растительное масло до температуры 95-100 °C. Постепенно влейте масло в бутылку с помощью воронки.
Let the oil cool. Then add olive oil.
Дайте маслу остыть. Затем долейте оливковое масло.
Close the container tightly and put the oil in a dark place for 3-4 days.
Плотно закройте емкость и уберите масло в темное место на 3-4 дня.