Prepare all ingredients. Wash the apple for decoration, peel the core and cut into thin slices.
Подготовьте все ингредиенты. Яблоко для украшения помойте, очистите от сердцевины и нарежьте тонкими ломтиками.
Pour the apple juice and water into a small ladle or saucepan and then place on the heat.
В небольшой ковшик или кастрюлю влейте яблочный сок и воду, а затем поставьте на огонь.
When the liquid boils, carefully add the semolina in a thin stream, stirring constantly.
Когда жидкость закипит, аккуратно тонкой струйкой всыпьте манку, постоянно помешивая.
Cook the porridge over low heat for 5 minutes until thickened. Add sugar and salt. Stir.
Варите кашу на медленном огне 5 минут до загустения. Добавьте сахар и соль. Перемешайте.
Serve the porridge with fresh apple slices and a pat of butter. Ready. Bon appetit!
Подайте кашу с ломтиками свежего яблока и кусочком сливочного масла. Готово. Приятного аппетита!
Add berries and dried fruits to the porridge if desired.
Добавьте в кашу ягоды и сухофрукты по желанию.