Wash the strawberries and peel the banana. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Помойте клубнику и очистите банан. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 180°С.
Pour the milk into a ladle or pan and place on the fire. Add cane and vanilla sugar. Stir.
Влейте молоко в ковшик или кастрюлю и поставьте на огонь. Добавьте тростниковый и ванильный сахар. Перемешайте.
When the milk boils, slowly add semolina. Do not forget to stir constantly so that there are no lumps. Cook the porridge for 5-7 minutes until thickened. Remove the finished porridge from the heat.
Когда молоко закипит, потихоньку всыпьте манную крупу. Не забывайте при этом постоянно помешивать, чтобы не было комочков. Варите кашу 5-7 минут до загустения. Готовую кашу снимите с огня.
Meanwhile, cut the banana into thin slices.
Тем временем нарежьте банан тонкими кружочками.
Cut off the stems of the strawberries and cut them into thin slices.
У клубники срежьте плодоножки, нарежьте ее тонкими ломтиками.
Lightly chop the hazelnuts.
Фундук слегка измельчите.
Break two chicken eggs into slightly cooled semolina porridge. Mix everything thoroughly.
В немного остывшую манную кашу разбейте два куриных яйца. Тщательно всё перемешайте.
Prepare the form. Grease it with butter and sprinkle with semolina.
Подготовьте форму. Смажьте ее сливочным маслом и посыпьте манкой.
Pour a third of the volume of semolina porridge into the mold. Place a layer of bananas on top.
Вылейте в форму треть от объема манной каши. Сверху выложите слой из бананов.
Pour another third of the semolina porridge over the bananas and distribute evenly. Then add a layer of strawberries.
Поверх бананов вылейте еще треть манной каши и равномерно распределите. Затем выложите слой клубники.
Pour the remaining semolina porridge over the strawberries. Sprinkle hazelnuts on top.
Залейте клубнику оставшейся манной кашей. Посыпьте всё сверху фундуком.
Send the porridge to bake in the oven at 180°C for 10-15 minutes until a golden brown crust forms on top. Depending on your oven, it may take a little longer.
Отправьте кашу выпекаться в духовку при 180°С на 10-15 минут до тех пор, пока сверху не образуется румяная корочка. В зависимости от духовки может понадобиться чуть больше времени.
Serve Guryev porridge, garnished with fresh strawberries. Ready. Bon appetit!
Подайте гурьевскую кашу, украсив свежей клубникой. Готово. Приятного аппетита!