Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Wash vegetables and herbs, dry on paper towels. Prepare cling film and lunchbox.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Овощи и зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Приготовьте пищевую пленку и ланчбокс.
Prepare the filling. Cut the cucumbers and bell peppers into thin strips, and the tomatoes into thin slices. Chop the greens.
Подготовьте начинку. Огурцы и болгарский перец нарежьте тонкой соломкой, помидоры — тонкими слайсами. Зелень измельчите.
Make a spread. In a deep bowl, combine cottage cheese and mustard, dry spices, salt and pepper. Mix until smooth.
Сделайте намазку. В глубокой миске соедините творог и горчицу, сухие специи, соль и перец. Смешайте до однородной консистенции.
Form into rolls. Spread the pita bread on the surface. Spread with curd mustard paste. Then arrange tomatoes, cucumbers and peppers in random order. Sprinkle with chopped dill. Roll it up, wrap it in cling film and place it in the refrigerator to soak for at least 10-15 minutes.
Сформируйте рулетики. Лаваш расстелите на поверхности. Смажьте творожно-горчичной пастой. Затем разложите в произвольном порядке помидоры, огурцы и перец. Посыпьте измельченным укропом. Сверните рулет, заверните его в пищевую пленку и отправьте в холодильник для пропитки минимум на 10-15 минут.
Before serving, cut the pita bread into portions and place in a lunchbox.
Перед подачей разрежьте лаваш на порционные кусочки, сложите в ланчбокс.