If using frozen puff pastry, defrost it at room temperature in advance. Wash the apples, peel and seeds, cut into medium slices, roll in starch. Chop the cinnamon sticks. This can be done by wrapping the cinnamon in a bag and crushing it with a kitchen hammer or rolling pin. Line a baking sheet with parchment paper. Turn on the oven to 200 degrees.
Если используете замороженное слоеное тесто, заранее разморозьте его при комнатной температуре. Яблоки вымойте, очистите от кожуры и семян, нарежьте средними дольками, обваляйте в крахмале. Палочки корицы измельчите. Это можно сделать, завернув корицу в пакет и измельчив кухонным молоточком или скалкой. Противень застелите пергаментной бумагой. Включите духовку на 200 градусов.
Make apple envelopes. Roll out the dough into a layer, cut into neat squares. Place apple slices in starch in the middle of each. Sprinkle with cinnamon and powdered sugar. Gather the ends of the workpiece and pinch them.
Сделайте яблочные конвертики. Тесто раскатайте в пласт, разрежьте на аккуратные квадраты. В середину каждого выложите яблочные дольки в крахмале. Присыпьте корицей и сахарной пудрой. Соберите концы заготовки и защипните их.
Bake the envelopes. Place the pieces on a baking sheet so that there is a small distance between them. Place in the oven for 20-25 minutes. Then sprinkle the hot pastry with powdered sugar.
Испеките конвертики. Выложите заготовки на противень, чтобы между ними было небольшое расстояние. Отправьте в духовку на 20-25 минут. Затем горячую выпечку присыпьте сахарной пудрой.
Place puff pastry apple envelopes in a lunchbox. Don't forget to put a box of fruit juice in your briefcase to make your school snack even tastier.
Яблочные конвертики из слоеного теста сложите в ланчбокс. Не забудьте положить в портфель коробочку фруктового сока, так школьный перекус станет еще вкуснее.