Prepare a snack of chicken breast with rice and vegetables. Cut the meat into pieces. Peel the onion and chop finely. Pre-soak the rice in cold water for 3-4 hours. Broccoli can be used fresh or frozen.
Подготовьте продукты для перекуса из куриной грудки с рисом и овощами. Нарежьте мясо кусочками. Репчатый лук почистите, нарежьте мелко. Рис предварительно замочите в холодной воде на 3-4 часа. Капусту брокколи можно использовать свежую или замороженную.
Prepare the rice. Wild rice is prepared at a ratio of 1:3. Thus, pour 1.2 liters of water (6 glasses) with salt into the pan. Place rice. After boiling, cook over medium heat for 40-45 minutes with the lid closed.
Подготовьте рис. Дикий рис готовится из расчета 1:3. Таким образом, налейте в кастрюлю 1,2 л воды (6 стаканов) с солью. Выложите рис. Варите после закипания на среднем огне 40-45 минут под закрытой крышкой.
While the rice is cooking, prepare the vegetables and meat for the dish. Boil broccoli in water for 5-7 minutes, add a little salt. Drain the water; it won't be needed. Finely chop the boiled cabbage. Separately, cook the breast until cooked, this will take 20-30 minutes. When cooking, add a little salt and bay leaf to the water.
Пока варится рис, подготовьте овощи и мясо для блюда. Сварите брокколи в воде 5-7 минут, немного подсолите. Воду слейте, она не понадобится. Мелко нарежьте отваренную капусту. Отдельно сварите грудку до готовности, на это уйдет 20-30 минут. При варке добавьте немного соли и лавровый лист в воду.
Prepare a snack dish. Combine meat, rice, broccoli and onion. Salt and pepper.
Приготовьте блюдо для перекуса. Смешайте мясо, рис, брокколи и лук. Посолите, поперчите.
Place the boiled breast with rice and vegetables in a container or lunch box and close the lid tightly.
Выложите вареную грудку с рисом и овощами в контейнер или ланчбокс, плотно закройте крышкой.