Measure out everything you need for the dish. Wash the mango and greens. Squeeze the juice from the lemon and lime.
Отмерьте все необходимое для блюда. Помойте манго и зелень. Выдавите сок из лимона и лайма.
Peel the mango and cut into thin strips.
Манго очистите и нарежьте тонкой соломкой.
For the sauce, chop the garlic and onion, mix them with citrus juice, sugar, fish sauce and salt. Stir until the sugar and salt granules dissolve. Add chopped chili pepper.
Для соуса измельчите чеснок и лук, смешайте их с соком цитрусовых, сахаром, рыбным соусом и солью. Замешивайте до тех пор, пока гранулы сахара и соли не растворятся. Добавьте нарезанный чили перец.
Prepare the dorado fillet: cut it into thin slices and place in a container.
Подготовьте филе дорадо: нарежьте его тонкими ломтиками и выложите в емкость.
Pour the ceviche sauce over the fish pieces and keep the fish in the marinade for 2-3 minutes. Add coconut milk.
Залейте кусочки рыбы соусом севиче и подержите рыбу в маринаде в течение 2-3-х минут. Добавьте кокосового молока.
Ready! The dish can be placed on portioned plates.
Готово! Блюдо можно выкладывать на порционные тарелки.
Garnish the finished dish with cilantro leaves, lime zest and mango straws.
Готовое блюдо украсьте листиками кинзы, цедрой лайма и соломкой манго.