Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Wash the avocado, tomato and cucumber. Remove the pit from the avocado, cut out the place where the stalk attaches to the tomato, and cut off the tails from the cucumber. Wash the spinach leaves. Peel the onion. Prepare a lunchbox.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Вымойте авокадо, помидор и огурец. У авокадо удалите косточку, у помидора вырежьте место крепления плодоножки, у огурца отрежьте хвостики. Помойте листья шпината. Лук почистите. Приготовьте ланчбокс.
Prepare the sandwich base. Place the bread slices in a dry, heated frying pan and fry on both sides for 1-2 minutes.
Подготовьте основу для сэндвича. Ломтики хлеба выложите на сухую разогретую сковороду, обжарьте с двух сторон по 1-2 минуты.
Prepare the sandwich filling. Cut the tomato and cucumber into thin slices, the red onion into thin petals.
Подготовьте начинку для сэндвича. Помидор и огурец нарежьте тонкими слайсами, красный лук — тонкими лепестками.
Assemble the sandwich. Mash the avocado on one slice of bread and spread mustard on another. Place vegetables and spinach leaves between the slices in random order.
Соберите сэндвич. На одном ломтике хлеба разомните авокадо, другой смажьте горчицей. Уложите овощи и листья шпината между ломтиками в произвольном порядке.
Place a sandwich with avocado, cucumber and tomato in your lunchbox.
Сэндвич с авокадо, огурцом и помидором положите в ланчбокс.