Soak the chickpeas for 6-8 hours in cold water. Wash vegetables and herbs, dry on paper towels. Peel the onion and garlic. Cut the cucumber into pieces of any size, cut the cherry tomatoes in half, cut the onion and red onion into half rings. Prepare your food processor and lunch boxes. Line a baking sheet with parchment paper. Turn the oven on to 175 degrees.
Нут замочите на 6-8 часов в холодной воде. Овощи и зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Лук и чеснок почистите. Огурец нарежьте кусочками произвольного размера, черри разрежьте пополам, лук репчатый и красный нарежьте полукольцами. Приготовьте кухонный комбайн и ланчбоксы. Застелите противень пергаментной бумагой. Включите духовку на 175 градусов.
Prepare the falafel. Place parsley, garlic, onion and cilantro in a food processor. Grind until coarse. Add chickpeas, baking powder, lemon juice, olive oil, add cumin seeds, season with salt, pepper, paprika. Pulse until smooth.
Подготовьте фалафель. В кухонный комбайн загрузите петрушку, чеснок, лук и кинзу. Измельчите до грубой массы. Добавьте нут, разрыхлитель, влейте лимонный сок, оливковое масло, всыпьте семена кумина, приправьте солью, перцем, паприкой. Взбейте импульсно до однородности.
Bake the falafel. Form balls from the resulting mixture, lightly sprinkle them with olive oil, place on a baking sheet and place in the oven for 25 minutes. Then turn over to the other side, drizzle with oil again and cook for another 5 minutes.
Испеките фалафель. Из полученной массы сформируйте шарики, слегка сбрызните их оливковым маслом, разложите на противне и поставьте в духовку на 25 минут. Затем переверните на другую сторону, еще раз сбрызните маслом и готовьте еще 5 минут.
Prepare the herb sauce. Finely chop the parsley. Pass the garlic through a press. Place in a deep medium bowl. Add Greek yogurt, lemon juice and stir.
Приготовьте травяной соус. Петрушку мелко нарежьте. Чеснок пропустите через пресс. Выложите в глубокую миску среднего размера. Добавьте греческий йогурт, влейте лимонный сок и перемешайте.
Collect the bowl. Place chopped vegetables and lettuce leaves in a deep bowl. Add greens, red onion, olives, feta and hummus. Place falafels and drizzle with herb sauce and balsamic vinegar.
Соберите боул. Выложите в глубокую миску нарезанные овощи и листья салата. Добавьте зелень, красный лук, оливки, фету и хумус. Выложите фалафели, полейте травяным соусом и бальзамическим уксусом.
Before your child goes to school, put a bowl of hummus, falafel, feta and tomatoes in the lunchbox. Don't forget to use a disposable fork.
Перед выходом ребенка в школу боул с хумусом, фалафелем, фетой и помидорами сложите в ланчбокс. Не забудьте положить одноразовую вилку.