Rinse the quinoa well. Prepare a pan for porridge and a deep serving plate. Wash the peach, remove the pit and cut it into slices. To enhance the nutty flavor of quinoa, you can lightly fry the rinsed quinoa in a pan before cooking.
Хорошо промойте киноа. Приготовьте кастрюлю для каши и глубокую тарелку для подачи. Помойте персик, удалите косточку и разрежьте его на ломтики. Чтобы ореховый привкус киноа стал более отчетливым, промытую крупу перед варкой можно слегка обжарить на сковороде.
Boil the cereal. Place the quinoa in a small saucepan, add water and milk, and place the saucepan over high heat. Wait until the liquid boils, reduce the heat, cover with a lid and cook for about 15 minutes, stirring occasionally and lifting the cereal from the bottom.
Отварите крупу. Насыпьте киноа в небольшую кастрюлю, налейте туда же воду и молоко, поставьте кастрюлю на сильный огонь. Дождитесь, пока жидкость закипит, убавьте огонь, накройте крышкой и варите около 15 минут, иногда помешивая и поднимая крупу со дна.
Prepare quinoa porridge. Check to see if the quinoa has completely absorbed the liquid. If not, cook the cereal for about 5 more minutes. Add honey and peeled walnuts to the prepared porridge and stir.
Приготовьте кашу из киноа. Проверьте, впитало ли киноа жидкость полностью. Если нет, поварите крупу еще около 5 минут. Положите в приготовленную кашу мед и очищенные грецкие орехи, размешайте.
When serving, garnish a plate of porridge with peach slices.
При подаче украсьте тарелку с кашей ломтиками персика.