Peel the onion and chop finely. Sort the mushrooms, peel and wash.
Лук очистите и мелко нарежьте. Грибы переберите, очистите и помойте.
Pour oil into a heated frying pan and add boletus mushrooms. Fry the mushrooms over medium heat until all the liquid has evaporated and a golden crust appears. Then add the onion and cook, stirring, until it becomes soft. Don't forget to add salt.
На разогретую сковороду влейте масло и положите подберезовики. Жарьте грибы на среднем огне, пока не выпарится вся жидкость и не появится золотистая корочка. Затем добавьте лук и обжаривайте, помешивая, пока он не станет мягким. Не забудьте посолить.
Pour sour cream into the fried onions and mushrooms, add spices to taste. Simmer the dish over very low heat, covered, stirring occasionally to prevent it from sticking to the bottom of the pan, until it reaches a uniform thick consistency.
К поджаренному луку и грибам влейте сметану, добавьте специи по вкусу. На очень медленном огне под крышкой томите блюдо, периодически помешивая, чтобы не прилипло ко дну сковороды, пока оно не станет однородной густой консистенции.
Serve the dish hot with bread and herbs.
Блюдо подавайте на стол в горячем виде с хлебом и зеленью.