Wash the eggs and dry them with a paper towel. Sift the flour and baking powder into one clean container. Melt the butter over low heat or in the microwave. Refrigerate. Line a 25cm diameter frying pan with parchment paper. Prepare your mixer and silicone spatula.
Вымойте яйца, высушите их при помощи бумажного полотенца. Просейте муку с разрыхлителем в одну чистую емкость. Сливочное масло растопите на медленном огне или в микроволновой печи. Охладите. Сковороду диаметром 25 см покройте пергаментной бумагой для выпечки. Подготовьте миксер и силиконовую лопатку.
Start preparing the biscuit dough in a frying pan. To do this, combine eggs and sugar, beating for 10 minutes.
Приступите к приготовлению теста для бисквита на сковороде. Для этого смешайте яйца и сахар, взбивая на протяжении 10 минут.
Start adding dry ingredients. To do this, add the mixture of baking powder and flour gradually, using a spatula.
Начните вводить сухие ингредиенты. Для этого добавляйте смесь разрыхлителя и муки постепенно, лопаткой.
Add melted butter to the dough. Stir.
Добавьте в тесто растопленное сливочное масло. Перемешайте.
Start baking the dessert. Place the dough in the pan, place it on the lowest heat and cover with a lid. It takes approximately 35 minutes to cook. Now you know the recipe for baking tea without an oven.
Приступите к выпеканию десерта. Выложите тесто в сковороду, поставьте ее на самый медленный огонь и накройте крышкой. Готовить нужно примерно 35 минут. Теперь вы знаете рецепт приготовления выпечки к чаю без духового шкафа.
To present the sponge cake effectively, decorate it evenly with powdered sugar. Place your favorite berries on top.
Чтобы эффектно подать бисквит, равномерно украсьте его сахарной пудрой. Сверху выложите любимые ягоды.