Rinse the rice thoroughly and let the water drain. Onion, ginger, parsley, spinach, arugula, chili pepper, cut into small pieces.
Тщательно промойте рис и дайте воде стечь. Лук, имбирь, петрушку, шпинат, руколу, перец чили, нарежьте мелкими кусочками.
Add ginger and onion to a heated frying pan and fry for 5 minutes over medium heat. Add the rice and lightly fry for about 5 minutes.
На разогретую сковороду отправьте имбирь и лук, обжаривайте 5 минут на среднем огне. Добавьте рис и также слегка обжарьте примерно 5 минут.
Then pour in a glass of broth and continue cooking for about 15 minutes, stirring frequently. Add one more glass at a time when the broth boils. When adding the broth, throw the thyme sprigs into the pan and season everything with pepper and salt.
Затем влейте стакан бульона и продолжайте варить около 15 минут, часто помешивая. Доливайте при вскипании бульона еще по одному стакану. При добавке бульона бросьте веточки тимьяна в кастрюлю и все поперчите и посолите.
5 minutes before readiness, add chili pepper, parsley, arugula and spinach, squeeze out lime and lemon juice, mix everything well and simmer for 10 minutes over low heat, stirring frequently.
За 5 минут до готовности добавьте перец чили, петрушку, руколу и шпинат, выжмите сок лайма и лимона, все хорошо перемешайте и варите 10 минут на медленном огне, часто помешивая.
Serve the risotto hot, topped with cheese.
Подавайте ризотто в горячем виде, посыпав порцию сыром.