Break the eggs into a separate bowl and shake well. Prepare a pastry syringe with a nozzle or thick paper rolled into a cone.
В отдельную миску разбейте яйца, хорошо взболтайте. Подготовьте кондитерский шприц с насадкой или свернутую конусом плотную бумагу.
Pour water into a deep saucepan, add oil and salt. Boil until the butter melts. Add flour, mix thoroughly. Heat for 2-3 minutes, remove from heat until the dough has cooled completely.
В глубокую кастрюлю влейте воду, добавьте масло, посолите. Варите до кипения, пока не растопится масло. Всыпьте муку, тщательно перемешайте. Прогревайте 2-3 минуты, снимите с огня до неполного охлаждения теста.
Add the egg mixture little by little to the chilled dough, mix with the dough until smooth, thick and viscous. Place some of the dough into a pastry syringe.
К охлажденному тесту понемногу добавляйте яичную смесь, мешайте с тестом до однородности, густоты и тягучести. Поместите часть теста в кондитерский шприц.
Preheat the oven to 180ºC. Place baking paper on a baking sheet and use a syringe to form eclairs 10-15 cm long. Place the baking sheet in a preheated oven and bake for 30-40 minutes. The dough should be dry and light, golden in color.
Разогрейте духовку до 180 ºС. На противень постелите бумагу для запекания, сформируйте с помощью шприца эклеры длиной 10-15 см. Поставьте противень в разогретую духовку, выпекайте 30-40 минут. Тесто должно быть сухим и легким, золотистого цвета.
Fill the eclairs with condensed milk, buttercream or custard, and top with powdered sugar or fondant.
Наполните эклеры сгущенным молоком, масляным или заварным кремом, а сверху посыпьте сахарной пудрой или покройте помадкой.