Boil the broth. Peel the onion and chop finely. Cut the mushrooms into thin slices. Grate the cheese on a coarse grater.
Отварите бульон. Очистите лук, нарежьте мелко. Грибы нарежьте тонкими ломтиками. Натрите сыр на крупной терке.
Heat the pan, add 1 tbsp. butter, add onion. Fry until done. Add chopped mushrooms. Fry for 1-2 minutes.
Разогрейте сковороду, добавьте 1 ст.л. сливочного масла, высыпьте лук. Обжарьте до готовности. Добавьте нарезанные грибы. Жарьте 1-2 минуты.
Add rice to the pan with the mushrooms and onions. Simmer for 2-3 minutes, stirring. Pour in the wine and simmer until it boils. Add hot broth one glass at a time, stirring. Cook the rice for 20-25 minutes over low heat.
В сковороду к грибам и луку всыпьте рис. Тушите 2-3 минуты, помешивая. Влейте вино, тушите до выкипания. По стакану добавляйте горячий бульон, помешивая. Варите рис 20-25 минут на небольшом огне.
Pour the saffron into a separate bowl, pour in a little hot broth, stir. Pour into the pan with the rice. Stir. Add the remaining butter and grated cheese to the rice.
В отдельную мисочку высыпьте шафран, влейте немного горячего бульона, размешайте. Влейте в сковородку с рисом. Перемешайте. В рис добавьте оставшееся сливочное масло и натертый сыр.
Serve hot mushroom risotto in portions, chop fresh vegetables or prepare a salad.
Подавайте ризотто с грибами горячим порционно, нарежьте свежие овощи или приготовьте салат.