Sort the mushrooms in advance, wash them from the soil and cut them into medium-sized pieces. Peel the necessary vegetables for the soup.
Заранее переберите грибы, промойте их от земли и нарежьте кусочками среднего размера. Очистите необходимые овощи для супа.
Put the mushrooms to cook and after boiling, skim off the foam. Throw the diced potatoes to the mushrooms. Cook for 20-30 minutes.
Поставьте грибы вариться и после их закипания снимите пенку. Нарезанную кубиком картошку бросьте к грибам. Варите в течение 20-30 минут.
Finely chop the onion and grate the carrots. Sauté the vegetables in the pan and then transfer to the pan. Cook for 15 minutes. The soup is ready.
Мелко нарежьте лук, морковь натрите через терку. Пассируйте овощи в сковороде и затем переложите в кастрюлю. Варите 15 минут. Суп готов.
Serve the prepared soup hot, sprinkle the soup with finely chopped parsley and spices on top for piquancy, and also serve croutons with the first course.
Приготовленный суп подавайте в горячем виде, сверху присыпьте суп мелко нарубленной петрушкой и специями для пикантности, а также подайте к первому блюду гренки.