Rinse the onions and carrots under cold running water. Grate the carrots on a large grater, cut the onion into small pieces. Do not chop the cabbage too coarsely. Rinse the buckwheat.
Промойте под холодной проточной водой лук, морковь. Морковь натрите на большой терке, лук порежьте небольшими кусочками. Не сильно крупно нашинкуйте капусту. Промойте гречку.
Heat a frying pan, add vegetable oil. Add chopped onions and carrots. Simmer for 2-3 minutes, stirring. Add cabbage and mix. Simmer over medium heat for 3 minutes.
Разогрейте сковородку, добавьте растительное масло. Положите нарезанные лук и морковь. Тушите 2-3 минуты помешивая. Добавьте капусту, смешайте. На среднем огне тушите 3 минуты.
Add tomato paste to the vegetables in the frying pan, stir, set aside the frying pan.
В сковородку к овощам добавьте томатную пасту, перемешайте, отставьте сковородку.
Boil a saucepan's worth of water in a kettle. Place vegetables with buckwheat in a stewing dish. Add salt, pepper, pour boiling water, stir. Place the pan on low heat and bring to a boil. Cook over low heat, covered, for 30 minutes.
Вскипятите в чайнике воду объемом на кастрюльку. В форму для тушения выложите овощи с гречкой. Посолите, поперчите, залейте кипятком, перемешайте. Поставьте форму на небольшой огонь, доведите до кипения. Варите на маленьком огне под крышкой 30 минут.
Serve cabbage with buckwheat hot as a separate dish or with the addition of baked meat.
Подавайте капусту с гречкой горячей как самостоятельное блюдо или с добавлением запеченного мяса.