Peel the onion and cut into half rings. Peel and rinse the mushrooms thoroughly, then cut into small pieces.
Лук очистите от шелухи и нарежьте полукольцами. Грибы почистите и тщательно промойте, затем нарежьте небольшими кусочками.
Grease the bottom of the multicooker bowl with vegetable oil and immerse the boletus mushrooms there. Turn on the “Stew” function for 40 minutes and cook with the lid open, stirring all the time. 15 minutes after the start of cooking, add the onion, salt and pepper to taste, mix everything thoroughly and continue to simmer for another 15 minutes.
Дно чаши мультиварки смажьте растительным маслом и погрузите туда подберезовики. Включите функцию «Тушение» на 40 минут и готовьте с открытой крышкой, все время помешивая. Через 15 минут после начала готовки добавьте лук, посолите и поперчите по вкусу, все тщательно перемешайте и продолжайте тушить еще 15 минут.
In a separate container, mix flour and sour cream until smooth. Then, 20 minutes before the end of cooking, pour this mixture into the multicooker, stir again and continue simmering.
В отдельной емкости смешайте муку и сметану до состояния однородной массы. Затем за 20 минут до конца готовки влейте эту смесь в мультиварку, снова перемешайте и продолжите тушить.
Serve boletus mushrooms with rye bread and chopped herbs.
Подавайте подберезовики с ржаным хлебом и рубленой зеленью.