Boil water in a saucepan. At this time, wash the champignons and cut into slices. Peel the onion and chop finely.
Вскипятите воду в кастрюле. В это время вымойте шампиньоны и нарежьте пластинками. Лук очистите и мелко нарежьте.
Pour oil into salted boiling water, then add pasta and reduce heat to medium. Cook the pasta until tender for about 7 minutes, stirring constantly, then drain in a colander and allow excess liquid to drain.
В подсоленную кипящую воду влейте масло, затем бросьте макароны и убавьте огонь до среднего. Варите пасту до готовности около 7 минут, постоянно помешивая, потом откиньте на дуршлаг и дайте стечь лишней жидкости.
Pour vegetable oil into a preheated frying pan, add the onions and mushrooms into it and simmer everything over medium heat, stirring constantly, for 7 minutes. Pour in tomato juice, salt and pepper to taste, mix thoroughly and continue simmering for about 3 minutes. Then add the finished mixture to the pan with the pasta and stir.
В разогретую сковороду налейте растительное масло, переложите в нее лук с грибами и тушите все на среднем огне, постоянно помешивая, 7 минут. Влейте томатный сок, посолите и поперчите по вкусу, тщательно смешайте и продолжите тушить около 3 минут. Затем готовую смесь добавьте в кастрюлю к макаронам и перемешайте.
Serve pasta sprinkled with dill and grated cheese.
Подавайте пасту, посыпав укропом и тертым сыром.