Chop the garlic. Cut the root part of the leek into thin rings, and the top into small strips. If the mushrooms are from the freezer, then defrost them and remove excess water.
Измельчите чеснок. В луке-порее корневую часть нарежьте тоненькими колечками, а верхнюю – мелкой соломкой. Если грибы из морозилки, то разморозьте их, удалите излишки воды.
Heat a small frying pan, add vegetable oil. Fry the garlic and leeks. Add mushrooms, salt, pepper, add spices. Stir. Pour in the cream. Simmer covered for 3-5 minutes.
Разогрейте небольшую сковородку, добавьте растительное масло. Обжарьте чеснок и лук-порей. Добавьте грибочки, посолите, поперчите, всыпьте специи. Перемешайте. Влейте сливки. Тушите под крышкой 3-5 минут.
Pour water into a saucepan, add salt, add noodles, and cook until half cooked. Drain excess water through a colander.
В кастрюлю налейте воду, посолите, положите туда лапшу, варите до полуготовности. Слейте излишки воды через дуршлаг.
Add the noodles to the sauce in the frying pan, cover with a lid, and simmer for another 3-5 minutes until the noodles are ready.
Всыпьте лапшу к соусу в сковородку, накройте крышкой, тушите еще 3-5 минут до готовности лапши.
Serve the pasta in individual bowls; you can sprinkle with dried basil.
Подавайте пасту в индивидуальных тарелочках, можете посыпать сушеным базиликом.